top of page
Over Landwaart beschoeiing & bestrating

Wat ons onderscheidt van anderen is de persoonlijke betrokkenheid van Eelco, de eigenaar, die zelf de handen uit de mouwen steekt en actief meewerkt aan de realisatie van de wensen. In tegenstelling tot andere bedrijven, waarbij veel mensen betrokken zijn maar de eigenaar zelf niet op de projecten werkt, is Eelco het aanspreekpunt en stuurt hij persoonlijk aan. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en efficiënt.

Bovendien staat bij ons kwaliteit boven kwantiteit. We streven ernaar om elk project met zorg en vakmanschap uit te voeren, waarbij aandacht voor detail en hoogwaardige resultaten centraal staan.

Ons team

Eelco Landwaart

Eigenaar

Aziz Feezie

Referenties

We kunnen zelf wel benadrukken waarom u voor Landwaart zou moeten kiezen,

maar we geven liever het woord aan anderen over hun ervaringen met ons! 

Gerald van Ee -

Bedrijfseigenaar van Ee Hallenbouw

Landwaart Bestratingen is een flexibel bedrijf dat zonder fratsen werkt. Ze denken in oplossingen, niet in problemen. Voor onze nieuwe bedrijfshallen hebben ze grond- en straatwerkzaamheden uitgevoerd, inclusief riolering. De communicatie was goed en we hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik beveel Landwaart Bestratingen zeker aan.

Mark de Ridder -  

Ontwerper / Projectleider bij Hoefakker

Onze ervaring met Landwaart Bestratingen is zeer positief. Ze zijn een prettig en professioneel bedrijf dat staat voor zijn werk en uitstraling. Ze komen afspraken na, waardoor je een prettige samenwerking ervaart tijdens de aanleg.

Ze hebben voor ons een aantal damwanden en hardhouten bastions op het Muiderslot geplaatst. Ik zou ze zeker aan anderen aanbevelen vanwege hun betrouwbaarheid en gestroomlijnde aanpak.

Topkids kinderopvang - 

Wij van Topkids kinderopvang waren op zoek naar een partner voor aanleg van onze buitenruimte waar de kinderen op een veilige manier kunnen spelen. Wij hebben deze partner in Eelco gevonden. Inmiddels hebben zij op meerdere locaties van ons perfect werk geleverd. Eelco is een partner die wij beschouwen als betrouwbaar, met ons meedenkt en iemand die degelijk werk aanlevert. Ook voor kleine aanpassingen hoeven wij, maar te bellen en Eelco staat voor ons klaar! 

​Dirk van Vulpen -

Handelsonderneming Groen Grond Infra

Wij zien Landwaart Bestratingen als een prettig bedrijf om voor- en mee samen te werken. Hoewel we over het algemeen leverancier zijn voor Landwaart Bestratingen of onze diensten aan hen verlenen, voelt de samenwerking eerder aan als collegiaal. De sfeer is altijd goed en de samenwerking is prettig.

De communicatie met Landwaart Bestratingen is altijd netjes en respectvol. Ze vragen altijd beleefd naar de mogelijkheden, wat we als zeer prettig en sociaal ervaren.

Ik zou Landwaart Bestratingen zeker aan anderen aanbevelen, voornamelijk vanwege de fijne samenwerking en het vakmanschap dat ze leveren. Ook weten wij dat Landwaart Bestratingen oplossing gericht is, dat is fijn om van tevoren te weten aangezien er altijd verrassingen kunnen zijn.

Tevreden klant

Ik heb het bedrijf Landwaart Beschoeiing & Bestrating als zeer prettig ervaren. Allereerst de offerte: snel en duidelijk. Er wordt meegedacht en naar oplossing gezocht. 
De werkzaamheden: worden op tijd en correct uitgevoerd. Geen 09:00 tot 18:00 mentaliteit. Er wordt hard gewerkt en als de klus dreigt uit te lopen worden andere arbeidskrachten ingezet, alles onder de bezielde leiding van de heer Landwaart. Bij ons is er ongeveer 55 meter beschoeiing aangelegd, bomen gerooid en grond opgehaald.

Tevreden klant

Wij hebben het bedrijf Landwaart als heel prettig en deskundig ervaren. Het zijn nette, harde werkers die kwaliteit leveren. Zij hebben voor ons de oprit bestraat en het straatwerk in de tuin. We hadden heel plezierig en informeel contact aan de keukentafel. Ik zou Landwaart Beschoeiing & Bestrating zeker aanbevelen. Je weet precies wat je aan ze hebt en ze hebben heel goed werk afgeleverd! 

Tevreden klant

Landwaart Beschoeiing & Bestrating heeft bij ons 40 m² bestraat in de tuin. Vanaf het voortraject (advisering en offerte) tot en met de realisatie ebben wij de communicatie met Landwaart als zeer prettig ervaren. De werkzaamheden zijn zeer netjes en professioneel uitgevoerd waarbij Eelco heel flexibel omging met latere wijzigen en veranderingen op ons verzoek zonder dat wij achteraf geconfronteerd weerden met extra nota's.

Tevreden klant

Wij hebben Landwaart ervaren als een prima bedrijf. De eigenaar heeft een keurige offerte gemaakt en is alle afspraken nagekomen. Ze hebben bij ons een damwand aangelegd in de voortuin. De communicatie verliep ook prima. Ik heb de offerte keurig per e-mail ontvangen. Daarnaast werden mijn telefoontjes correct en snel beantwoord. Daarom wil ik Landwaart Beschoeiing & Bestrating bij anderen graag aanbevelen. 
Eelco Landwaart is een vakman, maakt mooi werk en komt zijn afspraken na. 

bottom of page