top of page

Projecten

Welkom bij Landwaart Beschoeiing en Bestrating, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Hier kunt u een kijkje nemen naar enkele van onze succesvolle projecten.

Van beschoeiingen tot bestratingen, ons team staat garant voor professioneel werk en tevreden klanten.

Ontdek hieronder de diversiteit aan projecten waar we trots op zijn en laat u inspireren voor uw eigen project!

Beschoeiingen

Onze beschoeiingen bieden niet alleen stabiliteit aan oevers en waterkanten, maar vormen ook een aanvulling op het landschap. Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, leveren wij beschoeiingsoplossingen die uw omgeving versterken.

Bestratingen

Bestratingswerkzaamheden worden vaak ingezet in combinatie met tuinaanlegprojecten en omvat het leggen van diverse soorten bestrating, zoals tegels, klinkers of grind.

Tuinaanleg

Een oase van rust of een levendige buitenruimte, onze tuinaanlegprojecten worden met zorg ontworpen en uitgevoerd. Laat ons uw droomtuin realiseren, waar u kunt ontspannen en genieten.

Grondwerk

De basis van elk project begint met solide grondwerk. Bij Landwaart Beschoeiing en Bestrating staan we bekend om onze nauwkeurige en professionele aanpak van grondwerk, waardoor een stevige basis wordt gelegd voor al onze projecten.

Tuinhuisjes / Hekwerk

Met houtbouw voegen we warmte, karakter en duurzaamheid toe aan uw buitenruimte. Van elegante vlonders tot robuuste schuttingen, ons vakmanschap met hout brengt een natuurlijke en tijdloze uitstraling naar voren in elk project.

bottom of page